top of page

הנמכרים ביותר

חיפוש

בואו נעשה פסטה ברוטב חמאה ופרמז'ן

אין כמו פסטה טרייה, נכון לפעמים קצת מתעצלים לעשות (לפחות אני) אבל זה טעים בכמה רמות מפסטה יבשה.

בואו לא נתעצל ונכין פשטה טעימה טעימה ברוטב פשוט וטעים.

זמן הכנה: 30 דקות.

זמן קירור: 3 שעות.

זקוקים לעזרה? אני מחכה לכם בווצאפ, לחצו כאן





מה צריך?

לבצק

500 גרם קמח פסטה.

5 ביצים (גודל l).

מעט מלח.

מעט שמן זית.


לרוטב

  • מצקת מי בישול הפסטה.

  • 70 גרם חמאה.

  • 150 גרם פרמזן.


הוראות הכנה

  1. במעבד מזון חזק או במיקסר לשים את כל חומרי הבצק וללוש לבצק אחיד.

  2. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקרר לפחות לשלוש שעות.

  3. לחלק את הבצק לכמה חלקים שיהיה יותר קל לרדד.

  4. לפני הרידוד במכונה עדיף לקמח בקמח דורום.

  5. בעזרת מכונת פסטה להתחיל לרדד, להתחיל מאפס ולהגיע עד מספר שש

  6. בעזרת חלק הפטוצ'יני לייצר פסטה.

  7. להרתיח מים בתוספת מלח.

  8. במחבת להמיס את החמאה.

  9. לבשל את הפסטה חמש דקות ולהעביר אותה למחבת, להוסיף מעט מי בישול הפסטה ולערבב.

  10. להוסיף את הפרמז'ן המגורד ולערבב.

  11. לאכול ישר :)


899 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

הנמכרים ביותר

bottom of page