top of page

הנמכרים ביותר

חיפוש

בואו נעשה עוגת גבינה בסגנון ניו יורק

מי שמכיר אותי יודע כמה אני אוהב עוגות גבינה ולא משנה לי ממש איזה סוג אפוייה, פירורים העיקר שזאת תהיה עוגת גבינה והכי חשוב טעימה.

הרבה חוששים לעשות עוגת גבינה אפוייה אבל תאמינו לי שזאת באמת העוגה הכי קלה להכנה ויש רק כלל אחד שצריך לדעת וזה להשתמש בלקקן ולא מיקסר או מטרפה, אתם בטח שואלים למה? התשובה בסרטון :)


אז מה צריך בשביל העוגה:

לבסיס

  • 250 גרם פתיבר (מי שאוהב בסיס דק אפשר גם פחות)

  • 150 גרם חמאה

לבלילה

  • 500 גרם גבינת שמנת

  • 200 גרם שוקולד לבן

  • כוס סוכר (אני אוהב את העוגת גבינה פחות מתוקה ולדעתי מספיק חצי כוס סוכר)

  • 3 ביצים

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה

  • כפית וניל איכותי

לציפוי

  • 1 גביע שמנת מתוקה

  • 3 כפות אבקת סוכר


הוראות הכנה.

  1. לרסק את הפתיבר ולערבב יחד עם החמאה.

  2. לרפד תבנית קפיצית קוטר 22 בנייר אפייה ולשטח את תערובות הפתיבר בתחתית ולשמור במקרר.

  3. לשבור את השוקולד הלבן לקוביות ולשים בקערה, לשפוך מעל את השמנת המתוקה ולחמם במיקרו בפולסים של 30 שניות עד שהשוקולד הלבן נמס, לערבב היטב.

  4. לשים בקערה גדולה את הגבינה, הסוכר ותמצית הוניל ולערבב היטב בעזרת לקקן, להוסיף את הביצים ולערבב שוב, להוסיף את תערובות השוקולד והשמנת ולערבב.

  5. לחמם תנור ל 100 מעלות.

  6. לשפוך את תערובת הגבינות על בסיס הפתיבר ולאפות שעה וחצי, לאחר שעה וחצי העוגה עדיין לא יציבה, לתת לעוגה להתקרר ולהכניס למקרר לכמה שעות (עדיף ללילה) במקרר העוגה תתיצב לגמרי.

  7. לערבב שמנת חמוצה ואבקת סוכר, ולמרוח מעל העוגה, להכניס למקרר לעוד שעה והעוגה מוכנה.
















265 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

הנמכרים ביותר

bottom of page