top of page

הנמכרים ביותר

חיפוש

בואו נעשה עוגת בננות ושוקולד בעזרת קערה ומזלג בלבד.

אני לא חובב גדול של עוגת בננות אבל העוגה הזאת ממש טעימה, העוגה יוצאת עוגה רטובה וקצת דחוסה וזה מה שמיוחד בא ולדעתי גם טעים.

מה שהכי כיף בלהכין את העוגה הזאת שממש לא צריך כלים מיוחדים, מה שצריך זה רק קערה ומזלג, אין צורך במיקסר או ללכלך הרבה כלים שזה בכלל תענוג בימים שלא בא לעשות כלים (שזה כל יום אצלי).



אז מה צריך:

  • 3 בננות בשלות

  • 3 ביצים

  • כוס סוכר חום

  • שקית אבקת אפייה

  • קורט מלח

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה

  • כוס שוקולד צ'יפס

  • 2 כוסות קמח


הוראות הכנה:

  1. לחמם תנור ל 180 מעלות בטורבו.

  2. בקערה גדולה לרסק את הבננות למחית.

  3. להוסיף את הביצים, השמנת, הסוכר, אבקת האפיה והמלח ולערבב טוב.

  4. להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב.

  5. להוסיף את הקמח ולערבב מעט עד שלא רואים שאריות קמח (לא לערבב יותר מידי).

  6. הכמות מספיקה לשתי תבניות אינגליש קייק חד פעמי או תבנית גדולה אחרת כמו שאני השתמשתי.

  7. לאפות כ 40 דקות ובתאבון.

  8. מומלץ לשמור את העוגה במקרר מפני שהעוגה מכילה פרי.





208 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

הנמכרים ביותר

bottom of page