top of page

הנמכרים ביותר

חיפוש

בואו נעשה לחמניות פוקצ'ה כפריות

לחמניות פוקצ'ה כפריות שכל כך קל להכין אותם, לא צריך מיקסר, לא צריך ללוש ממש מעט עבודה ויש לכם לחמניות מדהימות.

חשוב לדעת, במתכון הזה אין בכלל שמן או שומן ולכן הם מתאימות לאכילה באותו היום או מקסימום יום למחרת.

אחוזי המים במתכון גבוהים יחסית ולכן הבצק יוצא דביק וזה בסדר גמור.



מה צריך:

  • 500 גרם קמח לבן

  • 470 גרם מים

  • כפית שמרים יבשים

  • כפית מלח

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה לשים את הקמח, השמרים והמלח ולערבב, להוסיף את המים ולערבב שוב עד שאין שאריות קמח.

  2. לכסות את הקערה ולתת לבצק לתפוח שעה.

  3. לקמח את משטח העבודה, לשפוך את הבצק על משטח העבודה ובעזרת קלף או מרית לקפל את הבצק מספר פעמים.

  4. לחתוך את הבצק ללחמניות בגודל הרצוי, להניח על תבנית ונייר אפייה, לקמח מעט ולכסות להתפחה תוספת של חצי שעה.

  5. לחמם את התנור לחום של 200 מעלות (טורבו)

  6. לאפות את הלחמניות כ25 דקות.

  7. בתאבון.



901 צפיות2 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

הנמכרים ביותר

bottom of page