top of page

הנמכרים ביותר

חיפוש

בואו נעשה לחם כוסמין מלא בתוספת זייתים, ללא לישה.

אין כמו ריח של לחם טרי בבית, נראה לי אני כותב את המשפט הזה בכל מתכון של לחם אבל זה תמיד נכון.

לחם כוסמין מקמח מלא, בתוספת זיתי קלמטה זה תמיד שילוב מושלם.

את הלחם הזה מתפחים 24 שעות דבר הנותן לו טעמים כל כך טעימים, ואמרתי לכם שלא צריך אפילו ללוש אותו?

זמן הכנה: 10 דקות

זמן התפחה: 24 שעות

זמן אפייה: 1 שעה.

זקוקים לעזרה? אני מחכה לכם בווצאפ, לחצו כאן



מרכיבים:

  • 600 גרם קמח כוסמין מלא

  • רבע כפית שמרים

  • 2 כפיות מלח

  • 350 מ"ל מים


תוספות:

  • זיתי קלמטה ללא חרצנים.

הוראות הכנה

  1. בקערה גדולה לערבב את כל חומרי הבצק (ללא הזיתים)

  2. לכסות ולהשאיר להתפחה של 24 שעות (לא במקרר).

  3. לאחר 24 שעות, לקמח את משטח העבודה, לשים את הבצק ובעזרת היידים לפתוח אותו לצורת מלבן.

  4. להוסיף את הזיתים ולקפל את הבצק (ראו סרטון)

  5. לעצב לצורת כדור.

  6. לרפד סיר בנייר אפייה, לפזר מעט קמח ולהכניס את הבצק, לכסות את הסיר.

  7. להתפיח שעה נוספת.

  8. לחרוץ את הלחם.

  9. לסגור את המכסה ולהכניס לתנור.

  10. להדליק את התנור לחום 270 מעלות מצב רגיל.

  11. לאפות 40 דקות.

  12. לפתוח מכסה ולאפות עוד 20 דקות.

  13. להוציא את הלחם (עדיף לקרר על רשת.




326 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

הנמכרים ביותר

bottom of page