top of page

הנמכרים ביותר

חיפוש

בואו נעשה לחם איטלקי לבן, ללא לישה

את הלחם הזה אתם חייבים לעשות שוב ושוב ושוב, הוא פשוט משלם וכל כך קל להכנה, ההתפחה הארוכה נותנת ללחם טעמים פשוט מושלמים והמרקם יוצא פשוט ואוווו.


זמן הכנה: 10 דקות

זמן התפחה: 24 שעות

זמן אפייה: 1 שעה.

זקוקים לעזרה? אני מחכה לכם בווצאפ, לחצו כאן



מצרכים:

  • 550 גרם קמח לבן

  • 50 גרם קמח דורום

  • רבע כפית שמרים יבשים

  • כף שטוחה מלח

  • 350 גרם מים.


הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה לערבב את כל חומרי הבצק.

  2. לכסות ולהשאיר להתפחה של 24 שעות (לא במקרר).

  3. לאחר 24 שעות, לקמח את משטח העבודה, לשים את הבצק ובעזרת היידים לפתוח אותו לצורת מלבן.

  4. לעצב לצורת כדור. (ראו סרטון)

  5. לרפד סיר בנייר אפייה, לפזר מעט קמח ולהכניס את הבצק, לכסות את הסיר.

  6. להתפיח שעה נוספת.

  7. לחרוץ את הלחם.

  8. לסגור את המכסה ולהכניס לתנור.

  9. להדליק את התנור לחום 270 מעלות מצב רגיל.

  10. לאפות 40 דקות.

  11. לפתוח מכסה ולאפות עוד 20 דקות.

  12. להוציא את הלחם (עדיף לקרר על רשת).



1,682 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

הנמכרים ביותר

bottom of page