קאדה
לבצק
1 ק"ג קמח
10 גרם שמרים יבשים
20 גרם סוכר
5 גרם מלח
50 גרם חמאה רכה
450 מ"ל מים
מילוי
200 גרם בולגרית
חבילת גבינת חמד 5% (250 גרם)
300 גרם מוצרלה
1 ביצה
פלפל שחור
הוראות הכנה
ללוש את כל החומרים כ 10 דקות, להעביר את הבצק לקערה, לכסות בניילון ולשים מעל מגבת. להתפיח עד שמכפיל נפח.
לאחר שהבצק תפח לחלק לכדורים (מקילו יוצאים בין 20-25 קאדה בינוניים)
לשמן את משטח העבודה.
כל כדור למלא במילוי הגבינות- המילוי נעשה כמו מילוי קובה
לאחר סגירת הכדורים עם המילוי מרדדים כל כדור עם מערוך לעיגול בינוני.
מעבירים את הקאדה למחבת – אין צורך לשמן את המחבת
מטגנים במחבת עד ההשחמה הרצויה