מי לא אוהב פיצה?
תמיד תמיד כיף וטעים לאכול פיצה, ואת הפיצה הזאת קל להכין ותמיד יוצאת טעימה ואפשר כמובן להוסיף איזה תוספות שאוהבים.
קושי הכנה: קל
כמות: כ10 פיצות אישיות
זמן הכנה: 20 דקות
זמן התפחה: שעה
חום תנור: 200 מעלות
מה צריך על מנת להכין:
600 גרם קמח
כוס וחצי מים
רבע כוס שמן
2 כפיות שמרים יבשים
2 כפיות סוכר
2 כפיות מלח
כף חומץ
רוטב פיצה
גבינה צהובה מגורדת או מוצרלה
תוספות לפי מה שאוהבים
סרטון הדרכה
רוטב