Fresh Bread

סדנת אפיית לחמים כפריים בטאבון בייתי

מה יותר מושלם מלחם שיצא עכשיו מהטאבון הבייתי שלכם, הריח הנפלא והפריכות הממכרת.

לחם חם ורך עם מעטפת קריספית ... מי יכול לעמוד בפניו ?

הכנת לחם מעולה בטאבון הבייתי אפשרית ולא מסובכת, לאחר למידת היסודות וקבלת הטיפים הנדרשים, תוכלו להפוך את הטאבון שלכם למאפייה קטנה.

בסדנת אפיית לחמים בטאבון נלמד את כל השלבים החשובים להכנת הלחם, מבצקים ומחמצות דרך הלישה ועד אפייה נכונה ומדוייקת.

נלמד ונאפה יחד לחמים בריאים, עשירים וטעימים, המתאימים להכנה ביתית מושלמת.

  • סדנת שף מצומצמת עד 8 משתתפים.

  • משך הסדנה כ-3 שעות.

  • כל משתתף מקבל חוברת מתכונים.

מה בסדנה

  • הדרכה על סוגי קמחים המתאמים ללחמים.

  • סוגי שמרים.

  • מהי מחמצת.

  • נכין יחד בצקים ונאפה בטאבון

  • לחם אגוזים.

לחם מקמח כוסמין מלא בשילוב אגוזי מלך.

  • לחם גבינות וזיתי קלמטה.

לחם ממכר בריח נפלא.

  • לחם קסטן

לחם מרובע המתאים במיוחד לכריכים וטוסטים.

  • פוקצ'ה איטקלית

  • פלטת גבינות ויין

הנחיות התו הירוק

כל אדם נדרש בהצגת תו ירוק בתוקף או בדיקת קורונה שלילית שבוצעה בטווח של עד 24 שעות שקדמו לסדנה

tav-yarok.png

* הסדנה מתקיימת בהתאם להנחיות משרד הבריאות (מתכונת קורונה) הרבלנטיות ביום הסדנה. יש להגיע חבושים במסכה. 

* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות.

* במהלך הסדנה תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.

* מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.

* במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות.

* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות. לרביב שגיב הזכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת.

 * מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.

המלצות

Unknown.png