Fresh Bread

סדנת אפיית לחמים

מוזמנות ומוזמנים להצטרף אליי לסדנת אפיית לחמים, סדנה כייפית וקלילה... ותזכרו שגם אחרי הסדנה אני נשאר איתכם ועוזר לכם כי שהסדנה מסתיימת היא בעצם רק מתחילה :)

מה יותר מושלם מלחם שיצא עכשיו מהתנור, הריח הנפלא והפריכות הממכרת.

לחם חם ורך עם מעטפת קריספית ... מי יכול לעמוד בפניו ?

הכנת לחם מעולה בבית אפשרית ולא מסובכת, לאחר למידת היסודות וקבלת הטיפים הנדרשים, תוכלו להפוך את המטבח שלכם למאפייה קטנה.

בסדנת אפיית לחמים נלמד את כל השלבים החשובים להכנת הלחם, מבצקים ומחמצות דרך הלישה ועד אפייה נכונה ומדוייקת.

נלמד ונאפה יחד לחמים בריאים, עשירים וטעימים, המתאימים להכנה ביתית מושלמת.

  • סדנת שף מצומצמת עד 8 משתפפים.

  • משך הסדנה כ-3 שעות.

  • כל משתתף מקבל חוברת מתכונים.

מה בסדנה

  • לחם אגוזים.

לחם מקמח כוסמין מלא בשילוב אגוזי מלך.

  • לחם דגנים.

לחם מלא בריאות ועשיר בדגנים.

  • לחם גבינות וזיתי קלמטה.

לחם ממכר בריח נפלא.

  • לחמניות המבורגר.

לחמניות רכות רכות.

  • לחם קסטן

לחם מרובע המתאים במיוחד לכריכים וטוסטים.

  • מטבוחה ביתית

  • שקשוקה

  • פלטת גבינות ויין

  • סדנת אפיית לחמים ב 1/9/21 בשעה 18:00 בתל אביב, חנייה ללא תשלום

     

    320 שקלים חדשים

* הסדנה מתקיימת בהתאם להנחיות משרד הבריאות (מתכונת קורונה) הרבלנטיות ביום הסדנה. יש להגיע חבושים במסכה. 

* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות.

* במהלך הסדנה תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.

* מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.

* במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות.

* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות. לרביב שגיב הזכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת.

 * מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.

המלצות