רביב שגיבבואו נעשה עוגת עקיצת הדבורהחומרים: לבצק 500 גרם קמח 25 גרם שמרית בחצי כוס חלב 4 כפות סוכר 200 גרם חמאה רכה 4 חלמונים קורט מלח קליפת לימון משני לימונים 2 כפית תמצית...
רביב שגיבנומילי פטיסרי הוד השרון.נסעתי להוד השרון לנומילי לטעום. קניתי מאפה אגסים וקרם פטיסייר. (15 ש"ח) המאפה טעים מאוד, בצק עלים מבוסס חמאה, קרם פטסייר טעים מאוד. אבל...
רביב שגיבבואו נעשה מעורב ירושלמי ללא בשר. צמחוני וטבעוני, וטעים ברמות אחרות.אני פחות מתחבר לבשר, לא שאני צמחוני אבל מעדיף פחות בשר ולכן המעורב הירושלמי הזה פשוט מושלם, אפשר להכניס לבגט או פיתה וזה תענוג אמיתי....
רביב שגיב בואו נעשה ספוליאטלה - מאפה איטלקי ממכרהספוליאטלה מזהה עם העיר נאפולי, זה אחד המאפים היותר יופים שיש אבל פעם שחשבתי להכין אותו נזכרתי כמה זמן זה יקח, אז חשבתי איך אפשר לקצר...
רביב שגיבבואו נעשה סמבוסק חומוס אחד הסמבוסקים הכי טעימים שיש, מלא בצל וחומוס והכי חשוב קל להכין בלי להשרות את החומוס והכי פשוט וטעים שיש. מה צריך: לבצק 3.5 כוסות קמח. 2...
רביב שגיבהכוכב של הערב שלכם, פיצה כוכב במילוי גבינת שמנת.פיצה זה טעים, פיצה במילוי גבינת שמנת זה ממש טעים :) קבלו את הפיצה כוכב שילוב של פיצה ומילוי גבינת שמנת, אני עשיתי במילוי גבינה אבל אפשר...
רביב שגיבבואו נעשה פיצה רומאית בטאבוןפיצה רומאית או רומאנית היא סגנון של פיצה שמקורה ברומא, אך נפוצה כיום גם מחוץ לה, בעיקר במרכז איטליה. מה ההבדל בין פיצה רומאית...
רביב שגיבבואו נעשה פיתות בטאבוןיש פיתות ויש פיתות, אני אוהב את הפיתות שלי בשרניות וכאלו שנפתחות בקלות ורכות רכות. את הפיתות האלו ניתן גם לאפון בתנור אבל התוצאה המושלמת...