מי אמר שפיצה חייבת להיות על בצק? מתכון טעים ופשוט של פיצה אישית על פרוסת תפוח אדמה, קל טעים ובריא.
מרכיבים:
2 תפוחי אדמה גדולים.
רוטב פיצה.
גבינה צהובה מגורדת.
תוספות שאוהבים.
מעט שמן זית.
הוראות הכנה:
לקלף את התפוח אדמה ולחתוך לפרוסות דקות לאורך.
לשים על נייר אפייה בתבנית, למרוח שמן זית ולאפות בתנור ב200 מעלות כ20 דקות עד שהתפוח אדמה נהיה רך.
למרוח רוטב פיצה, לפזר גבינה צהובה מגורדת ומעל איזה תוספות שאוהבים.
להכניס לתנור למצב גריל 200 מעלות עד שנהיה שחום.
בתאבון 😀