top of page

הנמכרים ביותר

חיפוש

פיצה אישית על תפוח אדמה

מי אמר שפיצה חייבת להיות על בצק? מתכון טעים ופשוט של פיצה אישית על פרוסת תפוח אדמה, קל טעים ובריא.


מרכיבים:

2 תפוחי אדמה גדולים.

רוטב פיצה.

גבינה צהובה מגורדת.

תוספות שאוהבים.

מעט שמן זית.



הוראות הכנה:

לקלף את התפוח אדמה ולחתוך לפרוסות דקות לאורך.

לשים על נייר אפייה בתבנית, למרוח שמן זית ולאפות בתנור ב200 מעלות כ20 דקות עד שהתפוח אדמה נהיה רך.

למרוח רוטב פיצה, לפזר גבינה צהובה מגורדת ומעל איזה תוספות שאוהבים.

להכניס לתנור למצב גריל 200 מעלות עד שנהיה שחום.

בתאבון 😀

38 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

הנמכרים ביותר

bottom of page