top of page

הנמכרים ביותר

חיפוש

בואו נעשה עוגת גבינה קראנץ פיסטוק

עוגת גבינה קראנץ פיסטוק מטורפת, וכמובן ללא אפייה.

אתם כבר יודעים כמה אני אוהב עוגות גבינה, אז קבלו את הגרסה שלי לעוגת גבינה קראנץ פיסטוק.

זמן הכנה: 15 דקות

זמן קירור: 3 שעות

גודל תבנית: 20/20 ס"מ

זקוקים לעזרה? אני מחכה לכם בווצאפ, לחצו כאן


כמה קלה להכנה? תרשמו:

בסיס.

200 גרם ביסקוויטים.

60 גרם חמאה מומסת.


מלית.

500 גרם גבינת שמנת.

50 גרם מחית פיסטוק.

150 גרם אבקת סוכר.


ציפוי.

200 גרם שוקולד לבן.

50 גרם מחית פיסטוק.

100 גרם פיסטוק שבור.


הוראות הכנה:

בסיס

במעבד מזון לרסק את הביסקווטים לפירורים, להוסיף את החמאה, לשפוך את התערבות לתבנית ולשטח הייטב, להכניס לקירור.

מלית

בקערה גדלה לערבב הייטב את כל חומרי המלית.

לשפוך על הבסיס את המלית, לשטח יפה ולהכניס למקרר.

ציפוי

להמיס במיקרוגל את השוקולד הלבן, להוסיף את מחית הפיסטוק ואת שברי הפיסטוק ולערבב הייטב, לצקת את התערובות על העוגה.

להכניס לקירור לפחות לשלוש שעות.




336 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

הנמכרים ביותר

bottom of page