עוגת גבינה זה החולשה שלי, אני אוהב את כל הסוגים, אפוייה, לא אפוייה בקיצור הכל :)
העוגה הזאת כל כך קלה להכנה ומצד שני כל כך טעימה שזה מביך.
אז בואו נתחיל ותראו כמה זה פשוט.
זמן הכנה: 15 דקות
גודל תבנית: 20/20 ס"מ
זקוקים לעזרה? אני מחכה לכם בווצאפ, לחצו כאן
מה צריך:
לבסיס
200 גרם עוגיות אוראו.
60 גרם חמאה מומסת.
למילוי
500 גרם גבינת שמנת או מסקרפונה.
160 גרם אצבעות שוקולד קינדר.
לציפוי
150 גרם שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד
הוראות הכנה:
במעבד מזון לרסק את העוגיות, להוסיף את החמאה ולערבב הייטב.
לשטח את התערובת בתבנית האפייה.
הכנת המילוי:
להמיס את השוקולד במיקרוגל, ולערבב הייטב יחד עם הגבינה.
לשפוך את תערובות המילוי על בסיס העוגה, לשטח יפה ולהכניס למקרר.
הכנת הציפוי:
לערבב יחד את השמנת והשוקולד, להכניס למיקרוגל לדקה וחצי, לערבב הייטב.
לשפוך על העוגה, להכניס את העוגה למקרר לשלוש שעות לפחות.