זאת העוגה הקלה ביותר שאפשר להכין וכמה שפשוט להכין ככה היא טעימה.
מצרכים:
400 גרם קוקוס טחון
100 גרם חמאה מומסת
400 גרם חלב מרוכז
לציפוי
200 מ"ל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
אני השתמשתי בקופסא כי נוח שיש מכסה ואפשר לשמור במקרר, לצפות את הקופסא בניילון נצמד.
לערבב את הקוקוס, החמאה והחלב המרוכז ולשים בקופסא ולהדק טוב וליישר.
בקערה לשים את השמנת ואת השוקולד ולהכניס למיקרוגל לדקה וחצי, לערבב טוב עד שהשוקולד נמס.
לשפוך את השוקולד על הקוקוס, לסגור את הקופסא ולהכניס למקרר לשעה והעוגה מוכנה.