רוצים להכין ארוחת ערב בשיא המהירות?
לפעמים במטבח מותר קצת לרמות 😀 והסמבוסק הזה זה סוג של רמאות, בצק שלוקח חמש דקות לעשות, לא צריך התפחה, לא צריך מיקסר ובעשר דקות עבודה יש לכם סמבוסקים טעימים.
מה צריך:
בצק
כוס וחצי קמח תופח.
קצת מלח.
חצי כוס מים.
מילוי
חצי חבילת גבינת חמד
2 כפות גבינה צהובה מגורדת
קצת מלח.
ציפוי
חלמון
שומשום
מלח גס
הוראות הכנה
לחמם תנור ל 190 מעלות במצב רגיל
בקערה לערבב את כל חומרי הבצק לבצק רך ולא יבש. (במידה וחסר קצת קמח או מים תוסיפו לפי הצורך)
לערבב את כל הגבינות והמלח.
לחלק את בצק ל4.
לרדד כל חלק לעלה דק
לשים כף מילוי, לסגור, למרוח חלמון, לפזר שומשום וממש מעט מלח גס.
לאפות 25 דקות.
בתאבון.