אני רביב ואני מכור, כן כן פשוט מכור לקינמון, הריח של קינמון וסוכר זה הריח הכי טוב בעולם לדעתי ושילוב של בצק שמרים, סוכר וקינמון זה בכלל שלמות :)
אז אחרי כל החפירות שלי בואו נתחיל לאפות.
מה אנחנו צריכים בשביל הסינבון:
בצק
4 כוסות קמח
2 ביצים
כף שמרים יבשים
חצי כפית מלח
6 כפות סוכר
80 גרם חמאה
כוס חלב
מילוי
80 גרם חמאה
כוס סוכר חום
2 כפות קינמון
ציפוי
100 גרם גבינת שמנת
60 גרם חמאה
כוס וחצי אבקת סוכר
שקית סוכר וניל
קצת מלח
הוראות
1. לקערה של המיקסר מכניסים את כל החומרים היבשים ומערבבים קלות.
2. בקערה להמיס את החמאה (במיקרו), להוסיף את החלב ולהכניס למיקרו לעוד דקה.
3. להוסיף את תערובת החמאה והחלב לקמח, להוסיף את הביצים וללוש כעשר דקות.
4. להתפיח כשעה שהבצק מכוסה במגבת.
5. לחלק את הבצק ל 2 כדורים ולתת להם לנוח 10 דקות.
6, בינתיים לערבב את הסוכר החום והקינמון ולהמיס את החמאה במיקרו.
7. לרדד כדור בצק, למרוח חמאה, לפזר חצי מתערובת הסוכר והקינמון, לגלגל לגליל ולחתוך, כל חתיכה לסגור מלמטה (ראו בסרטון כיצד) ולהניח בתבנית (בתבנית נייר אפייה מרוח בחמאה).
8. לכסות את התבנית ולהתפיח כחצי שעה.
9. לחמם תנור במצב טורבו ל 180 מעלות.
10. לאפות את הסינבונים כעשרים דקות או עד שהם מקבלים צבע יפה (זהירות לא לייבש אותם)
בזמן הזה להכין את הציפוי, פשוט לערבב את כל חומרי הציפוי טוב טוב.
לאחר האפייה ושהסינבונים חמים לשים כף של ציפוי על כל סינבון.
להוציא בזהירות את הסינבונים מהמגש לצלחת לפני שהם מתקררים.
נשאר לכם להכין כוס קפה לשבת בשקט ולטעום מטעם גן העדן הזה.