קאפקייק קטנים וממש ממש טעמים, מלאים שוקלד צ'יפס.
קל להכנה, לא חייבם מיקסר :)
מה צריך:
2.5 כוסות קמח כוסמין לבן
שקית אבקת אפייה
חצי כפית מלח
כוס וחצי סוכר
כוס חלב
2 ביצים
200 גרם חמאה
כפית תמצית וניל
4\3 כוס שוקלד צ'יפס
הוראות הכנה:
לחמם תנור ל 170 מעלות.
בקערה לערבב יחד את כל החומרים היבשים.
(קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח)
להוסיף את החלב, הביצים, חמאה ותמצית וניל ולערבב היטב עד שלא רואים את הקמח.
להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב.
בעזרת 2 כפות למלא תבנית שקעים (לשמן לפני או לשים נייר אפייה)
לאפות כ20 דקות עד שהקאפקייק מוכנים.
לקרר ובתאבון 😀