מתכון ממש קל ופשוט ללחם אגוזים טעים.
2 כוסות קמח מלא.
2 כוסות קמח.
2 כפיות שמרים יבשים.
1 כף סוכר
1.5 כוסות מים.
2 כפות שמן
1.5 כפיות מלח.
כוס אגוזי מלך.
הוראות הכנה:
להוסיף את כל החומרים לקערת המיקסר (ללא האגוזים), ללוש כ-10 דקות.
להוסיף את האגוזים וללוש עוד כדקה.
לאחר הלישה להוציא את הבצק לשיש וללוש ידני עוד כ2 דקות.
לשמן את הבצק במעט שמן, להחזיר לקערת המיקסר לתפיחה של 40 דקות.
לאחר 40 דקות לעצב את הבצק לצורת של לחם.
לכסות ולהתפיח שנית כ חצי שעה.
לחמם תנור ל 200 מעלות, לשים תבנית מים חמים בתנור.
לאפות כ 40 דקות או עד שהלקח אפוי כראוי.