קאדה, לחם כורדי ממולא גבינות.

קאדה



לבצק

  • 1 ק"ג קמח

  • 10 גרם שמרים יבשים

  • 20 גרם סוכר

  • 5 גרם מלח

  • 50 גרם חמאה רכה

  • 450 מ"ל מים


מילוי

  • 200 גרם בולגרית

  • חבילת גבינת חמד 5% (250 גרם)

  • 300 גרם מוצרלה

  • 1 ביצה

  • פלפל שחור


הוראות הכנה

ללוש את כל החומרים כ 10 דקות, להעביר את הבצק לקערה, לכסות בניילון ולשים מעל מגבת. להתפיח עד שמכפיל נפח.

לאחר שהבצק תפח לחלק לכדורים (מקילו יוצאים בין 20-25 קאדה בינוניים)

לשמן את משטח העבודה.

כל כדור למלא במילוי הגבינות- המילוי נעשה כמו מילוי קובה

לאחר סגירת הכדורים עם המילוי מרדדים כל כדור עם מערוך לעיגול בינוני.

מעבירים את הקאדה למחבת – אין צורך לשמן את המחבת

מטגנים במחבת עד ההשחמה הרצויה

286 צפיות