פרסבורגר שוקולד

עודכן ב: מאי 2

בצק פרסבורגר הנפלא, שילוב של בצק שמרים ובצק פריך במילוי חמאה וקקאו זה שילוב מושלם וטעים.

אז מה אנחנו צריכים:

לבצק

4 כוסות קמח

1/2 כוס סוכר

כפית מלח

1/2 כוס חלב

2 ביצים

200 גר חמאה

כף שמרים

מילוי שוקלד

200גרם חמאה

כוס סוכר

1/2 כוס קקאו

קצת מלח

שוקולדצ'יפס

חום תנור

190 מעלות


בקערה של המיקסר להכניס את הקמח, הסוכר והמלח ולערבב קצת, להוסיף את השמרים ושוב לערבב קצת, להוסיף את החלב הביצים והחמאה וללוש לבצק רך וגמיש (ללוש לפחות 10 דקות).


לאחר הלישה להוציא למשטח העבודה וללוש ידנית כדקה שתיים, לחלק את הבצק ל 2 לעשות כדורים, לכסות בניילון ולהכניס למקרר לפחות לחצי לשעה.


הכנת המילוי

לערבב חמאה, קקאו וסוכר לתערובת אחידה.


הכנת הרולדת

לרדד כדור בצק לעלה, למרוח חצי מכמות השוקולד, לפזר שוקוציפס מעל, לגלגל, לסגור את הקצוות.


לפני האפייה למרוח ביצה ולעשות כמה חתכים בבצק אחרת הרולדה תתפוצץ


312 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול