פסטרמה ביתית אפויה בציפוי דבש ופפריקה.

לעשות פסטרמה בבית זה ממש קל ואחרי שתכיני פעם אחת לא תרצו יותר לקנות פסטרמה מוכנה לעולם.

המתכון שלי ממש קל ופשוט להכנה וטעים טעים.


מצרכים:

  • חזה הודו

למשרה

  • 2 כפות דבש

  • כחצי ליטר מים

  • פפריקה מתוקה

  • פלפל שחור

  • מלח

  • כמון

הוראות הכנה.

  1. לערבב את כל רכיבי המשרה בקערה גדולה, להכניס את החזה הודי למשרה לכסות ולהכניס למקרר ללילה.

  2. לאחר הלילה במקרר לחמם תנור ל 160 מעלות (במצב רגיל).

  3. להוציא את החזה הודו מהמשרה, למרוח בתבלינים שאוהבים ולעטוף היטב בנייר כסף.

  4. להכניס לתבנית אינגליש קייק ולאפות שעה.