פנזרוטי כמו באיטליה

עודכן ב: מאי 2

באחד מהטיולים שלי באיטליה בעיר מילאנו נכנסתי למאפייה מדהימה בשם לואיני (מי שרוצה כתובת שיגיד) בכניסה למאפייה יש תור ארוך של אנשים שעומדים בשקט ומחכים לפנזרוטי שלהם, תשמעו זה טעים ברמה אחרת, בצק פיצה מטוגן ממולא ברוטב עגבניות ומוצרלה, כל ביס של הדבר המופלא הזה פשוט גן עדן :).

אז נראה לכם שאני לא אעשה גם? ברור שאני אעשה פנזרוטי וזה המתכון הכל כך פשוט וכל כך טעים.


בצק

4 כוסות קמח

כוס וחצי מים

רבע כוס שמן זית

2 כפיות מלח

2 כפיות סוכר

2 כפיות שמרים יבשים

סרטון להכנת הבצק יש בנפרד כי הבצק הזה מתאים לכל כך הרבה דברים.

מילוי

רוטב פיצה

מוצרלה

הוראות הכנה:



הוראות להכנת הבצק



פוסטים אחרונים

הצג הכול