פיתות בטאבון הכי טובות שתעשו.

עודכן: 3 באוק׳ 2021

יש פיתות ויש פיתות, אני אוהב את הפיתות שלי בשרניות וכאלו שנפתחות בקלות ורכות רכות.

את הפיתות האלו ניתן גם לאפון בתנור אבל התוצאה המושלמת מתקבלת בטאבון חם חם.


 

כמות: 11 יחידות. חום רצפת הטאבון: 400 מעלות.

 

מה צריך?

  • 1 ק"ג קמח

  • 11 גרם שמרים יבשים

  • 30 גרם מלח

  • 620 גרם מים

הוראות הכנה:

  1. בקערת המיקסר לשים את כל חומרי הבצק וללוש כעשר דקות.

  2. לשמן קערה, להעביר את הבצק לקערה המשומנת לכסות ולהתפיח כשעה.

  3. לאחר ההתפחה לחלק את הבצק לכדורים במשקל 150 גרם לכדור, לכסות במגבת ולהמתין חמש דקות.

  4. לחמם טאבון לחום גבוהה (רצפה 400 מעלות)

  5. לרדד כל כדור בצק לפיתה

  6. לאפות בטאבון כ 2 דקות עד שהפיתה מוכנה.

  7. לאחר שמוצאים מהטאבון לכסות ישר במגבת על מנת לשמור את הפיתה רכה.




1,315 צפיות