עוגת שמרים במילוי נטולה ונוגט


מתכון להכנת 2 עוגות שמרים, אחת במילוי שוקולד נוטלה והשנייה במילוי נוגט.



מה צריך:


תערובת להכנת בצק שמרים מתוק| 100 גרם חמאה מומסת | 2 ביצים | חצי כוס חלב | נוטלה וממרח נוגט

הוראות הכנה:


1. מכניסים את התערובת לקערת המיקסר, מוספים את החמאה, חלב והביצים, בעזרת וו לישה לשים כ 7 דקות.


2. לכסות בעזרת מגבת ולהתפיח כשעה.


3. לחלק את הבצק לשניים, לרדד לעלה דק, למרוח ממרח שאוהבים (נוטלה, השחר וכו..) לגלגל.


5.ניתן ליצור קראנץ או שבלולים, להניח בתבנית אפייה, לכסות ולהתפיח שעה.


6.בסיר קטן להוסיף חצי כוס מים ותערובת הסוכר, להרתיח כשלוש דקות ולקרר.


7. לחמם תנור ל 180 מעלות.


8. למרוח את העוגה בביצה ולאפות 40 דקות.


9. לאחר האפייה למרוח את הסירופ.


לקרר ובתאבון


11 צפיות