עוגת באונטי

זאת העוגה הקלה ביותר שאפשר להכין וכמה שפשוט להכין ככה היא טעימה.


מצרכים:

  • 400 גרם קוקוס טחון

  • 100 גרם חמאה מומסת

  • 400 גרם חלב מרוכז

לציפוי

  • 200 מ"ל שמנת מתוקה

  • 200 גרם שוקולד מריר


אופן ההכנה:

אני השתמשתי בקופסא כי נוח שיש מכסה ואפשר לשמור במקרר, לצפות את הקופסא בניילון נצמד.

לערבב את הקוקוס, החמאה והחלב המרוכז ולשים בקופסא ולהדק טוב וליישר.

בקערה לשים את השמנת ואת השוקולד ולהכניס למיקרוגל לדקה וחצי, לערבב טוב עד שהשוקולד נמס.

לשפוך את השוקולד על הקוקוס, לסגור את הקופסא ולהכניס למקרר לשעה והעוגה מוכנה.

סרטון הדרכה:


186 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול