סמבוסק תפוח אדמה, 8 דקות עבודה, ללא לישה או מיקסר

אוהבים סמבוסקים? זה המתכון הכי קל שתעשו :)




כמה יוצא:

8 יחידות

מה צריך:

תערובת למאפים מלוחים | פירה תפוחי אדמה | ביצה למריחה | שומשום

הוראות הכנה:

  1. לשפוך לקערה את הבייק בוקס, להוסיף כוס וחצי מים ולערבב הייטב עד שנהיה בצק.

  2. לכסות ולהתפיח כשעה.

  3. לחלק ל 8 חלקים.

  4. לחמם תנור ל 190 מעלות.

  5. לרדד כל חלק

  6. למלא בפירה תפוח אדמה ולסגור לחצי, להניח על נייר אפיה.

  7. למרוח ביצה ולפזר שומשום.

  8. לאפות כ 30 דקות עד שנהיה שחום.


10 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול