סמבוסק תפוח אדמה, 8 דקות עבודה, ללא לישה או מיקסר
אוהבים סמבוסקים? זה המתכון הכי קל שתעשו :)

כמה יוצא:
8 יחידות
מה צריך:
תערובת למאפים מלוחים | פירה תפוחי אדמה | ביצה למריחה | שומשום
הוראות הכנה:
לשפוך לקערה את הבייק בוקס, להוסיף כוס וחצי מים ולערבב הייטב עד שנהיה בצק.
לכסות ולהתפיח כשעה.
לחלק ל 8 חלקים.
לחמם תנור ל 190 מעלות.
לרדד כל חלק
למלא בפירה תפוח אדמה ולסגור לחצי, להניח על נייר אפיה.
למרוח ביצה ולפזר שומשום.
לאפות כ 30 דקות עד שנהיה שחום.