סדנה להכנת סמבוסק גבינה

עודכן ב: פבר 14


סמבוסק גבינה זה החיים, אני הכי אוהב לפתוח את הסמבוסק להכניס ביצה קשה, פלפל שחור, מלפפון חמוץ וזה פשוט הארוחה המושלמת.

אז בואו נכין סמבוסק גבינה.

זמן הכנה : 20 דקות

זמן התפחה: שעה

זמן אפייה: כ15 דקות

חום תנור: 200 מעלות

קושי: קל

כמות: 10 יחידות.

מצרכים

לבצק

600 גרם קמח (4 כוסות)

300 מ"ל מים (כוס וחצי)

רבע כוס שמן

2 כפיות מלח

2 כפיות סוכר

2 כפיות שמרים

כף חומץ

למילוי

150 גרם גבינת ריקוטה או גבינה לבנה

200 גרם גבינת פטה

כוס גבינה צהובה מגורדת

ביצה

פלפל שחור לפי הטעם.

ציפוי

שומשום

ביצה


הוראות הכנה

בקערת המיקסר לשים את הקמח, הסוכר והמלח ולערבב קלות, להוסיף את השמרים ושוב לערבב קלות, להוסיף את המים, השמן והחומץ ולהפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה, לאחר דקה להגביר את המהירות וללוש 10 דקות .

לאחר הלישה להוציא את הבצק למשטח העבודה וללוש ידני כדקה, להחזיר את הבצק לקערה לכסות ולהתפיח שעה.

לחמם תנור ל 200 מעלות

הכנת המילוי, לפורר את גבינת הפטה ולהוסיף את שאר הגבינות והביצה ולערבב.

לחלק את הבצק ל10 ולכדרר כל יחידה ולהניח למנוחה של 5 דקות.



לרדד כל כדור לעלה עגול, בכל עלה לשים גבינה, לברוח בקצוות מים ולקפל.

להניח על נייר אפייה.

למרוח כל סמבוסק בביצה ולפזר שומשום.



לאפות כ15 דקות עד שהסמבוסק מוכן בחלקו התחתון.

בתאבון.


388 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

רוצים קבל את המתכון הבא לפני כולם?

כנסו ליוטיוב ולחצו "הרשמה למנוי"

© כל הזכויות שמורות לרביב שגיב 2021