סדנה להכנת בצק פיצה (ולעוד אלף מאפים אחרים)

עודכן ב: פבר 14

כדאי לזכור את המתכון הזה בעל פה מפני שהוא משמש לכל כך הרבה מאפים שזה פשוט מדהים.

היתרון של הבצק הזה שניתן להכין אותו, לחלק ולהקפיא, וככה יש לכם בצק מוכן בכל פעם שבא לכם להכין משהו.


אז מה אנחנו צריכים בשביל הבצק:

4 כוסות קמח לבן

כוס וחצי מים

2 כפיות סוכר

2 כפיות מלח

2 כפיות שמרים יבשים

1/4 כוס שמן זית


כמובן מי שרוצה יכול להכפיל את הכמויות.


ההכנה מאוד פשוטה, מכניסים את כל החומרים לקערה של המיקסר (וו לישה) מפעילים ל10 דקות והבצק מוכן, למי שאין מיקסר ניתן כמובן ללוש ידני.

מחלקים לכדורים, כל כדור נכנס לשקית ניילון.

איך לחלק:

סמבוסק, קלצונה, חצ'פורי, פיצה אישית וכו, 200 גרם בצק.

פיצה משפחתית 300 גרם.



פוסטים אחרונים

הצג הכול

רוצים קבל את המתכון הבא לפני כולם?

כנסו ליוטיוב ולחצו "הרשמה למנוי"

© כל הזכויות שמורות לרביב שגיב 2021