מעורב ירושלמי ללא בשר. צמחוני וטבעוני, וטעים ברמות אחרות.

אני פחות מתחבר לבשר, לא שאני צמחוני אבל מעדיף פחות בשר ולכן המעורב הירושלמי הזה פשוט מושלם, אפשר להכניס לבגט או פיתה וזה תענוג אמיתי.

ההכנה ממש קצרה ופחות מעשר דקות עובדה יש לכם מנה טעימה טעימה.

אז מה אנחנו צרכים?

  • 2 בצלים גדולים

  • 1 סלסלה פטריות שמפניון

  • 1 סלסלה פטריות פרטובלה

  • פטריות שיטאקי

  • פיטריות שי-מג'י

  • כמון

  • פלפל שחור

  • מלח

  • ראס אל חנות (לא חובה)

  • רוטב ברבקיו

אופן ההכנה:

  • לחתוך בצל ולטגן.

  • לחתוך את כל הפטריות, להוסיף לבצל המטוגן, לתבל לפי הטעם, לבשל 5 דקות והמנה מוכנה :)



62 צפיות