מאפה תרד וגבינות בטאבון, פשוט להכנה וטעים ברמות אחרות

עודכן: 3 באוק׳ 2021

אני אוהב תרד (זהו אמרתי את זה) המאפה תרד הזה טעים במיוחד ומלא תרד וגבינות, אפשר לאפות בטאבון ואפשר לאפות גם בתנור בייתי, לא משנה איך הוא פשוט טעים :)


 

כמות: 4 יחידות. חום רצפת הטאבון: 400 מעלות.

 


מה צריך?

  • 780 גרם קמח

  • 15 גרם שמרים יבשים

  • 10 גרם סוכר

  • 24גרם מלח

  • 470 גרם מים


מילוי

  • תרד טרי

  • מוצרלה

  • גבינת פטה


חום הטאבון: רצפה 400 מעלות

הוראות הכנה:

  1. בקערת המיקסר לשים את כל חומרי הבצק וללוש כעשר דקות.

  2. לאחר שהבצק מוכן לחלק את הבצק לארבע חלקים (330 גרם לכדור).

  3. להכניס את הכדורים לקפוסאת התפחה ולהתפיח כשעה.

  4. לקצוץ את התרד דק ולערבב עם הגבינות.

  5. לרדד בעזרת סולת את הבצק לצורת אליפסה.

  6. על כל בצק להניח תרד ולקפל לצורת

  7. לאפות בטאבון בחום גבוהה (רצפה 400 מעלות)