לחם "ארומה" עם מרכיב סודי

יש כאלה שלא מכירים את הלחם בארומה?

לחם גדול, קראסט קשה ומרכז רך רך כמו עננים לחם שפשוט מושלם לכריכים.

עשיתי כמה ניסיונות להגיע למרקם המושלם ואני נותן לכם את המתכון ומרכיב סודי שעושה את ההבדל.



מה צריך?

500 גרם קמח לבן.

כף שמרים יבשים.

2 כפות שטוחות סוכר.

כפית מלח.

2 כפות שמן.

280 מ"ל מים.

והמרכיב הסודי שלי 2 כפות מיונז.

תבנית לחם באורך 25 ס"מ.



הוראות הכנה:

להכניס לקערת מיקסר את הכל, בעזרת וו לישה ללוש עשר דקות.

להוציא את הבצק למשטח העבודה, לעשות כדור, לשמן ולהחזיר לקערה להתפחה של כשעה וחצי.

לאחר ההתפחה להוציא את הבצק למשטח העבודה, בעזרת היד לעשות מלבן שטוח ברוחב התבנית, לגלגל לצורת לחם ולהכניס לתבנית משומנת.

בעזרת מסננת לפזר מעט קמח מעל הלחם ולכסות להתפחה של חצי שעה.

לחמם תנור ל 210 מעלות, לשים את התבנית במרכז תבנית התנור, לשים מים בתבנית ולאפות כ 30 דקות.

להוציא מהתבנית על רשת לקירור.



1,811 צפיות