חצ'פורי בטאבון הבייתי שאתם לא רוצים לפספס.
עודכן: 3 באוק׳ 2021
חצ'פורי זה אחד המאפים הטעימים שיש (כן כן יש עוד הרבה :)), אבל חצ'פורי בטאבון זה אפילו יותר טעים (כמו כל דבר שעושים בטאבון)
קבלו את המתכון המושלם וכמובן הדרכה מלאה איך לעשות.
כמות: 4 יחידות. חום רצפת הטאבון: 400 מעלות.
מה צריך?
780 גרם קמח
470 גרם מים
15 גרם שמרים יבשים
10 גרם סוכר
24 גרם מלח
מילוי גבינות:
גבינת שמנת
פטה
מוצרלה
הוראות הכנה:
בקערת המיקסר לשים את כל חומרי הבצק וללוש כעשר דקות.