חצ'פורי

מאיפה להתחיל? המאפה הזה כל כך טעים ופשוט להכין אותו, לדעתי הכנתי אותו מאות פעמים ואף פעם לא נמאס.

רוצים חצ'פורי מושלם? אז תשמרו על כמה כללים, סולת ברידוד ושמן בתבנית אפייה (בלי קמצנות)

אז מה אנחנו צריכים בשביל החצ'פורי שלי?

לבצק

4 כוסות קמח

2 כפיות סוכר

2 כפיות מלח

2 כפיות שמרים יבשים

כוס וחצי מים

רבע כוס שמן זית


לרידוד הבצק

סולת


למילוי

גבינת שמנת

גבינת פטה

מוצרלה מגורדת

וביצה (לא חובה)


לתבנית

שמן


כל שאר הפרטים ואיך עושים מה בסרטון, תהנו ספרו לי איך יצא ולא לשכוח תמונות :)





רוצים קבל את המתכון הבא לפני כולם?

כנסו ליוטיוב ולחצו "הרשמה למנוי"

© כל הזכויות שמורות לרביב שגיב 2021