הכוכב של הערב שלכם, פיצה כוכב במילוי גבינת שמנת.

פיצה זה טעים, פיצה במילוי גבינת שמנת זה ממש טעים :)

קבלו את הפיצה כוכב שילוב של פיצה ומילוי גבינת שמנת, אני עשיתי במילוי גבינה אבל אפשר למלא בכל דבר שבא לכם ואז במרכז יש לכם פיצה.


כמות: 2 פיצות. חום: טאבון רצפה 300 מעלות, תנור בייתי 200 מעלות טורבו.


מה צריך?

  • 480 גרם קמח

  • 14 גרם מלח

  • 10 גרם שמרים יבשים

  • 300 גרם מים


  • רוטב פיצה

  • מוצרלה

  • גבינת שמנת



הוראות הכנה:

  1. להכניס את כל חומרי הבצק לקערת המיקסר וללוש 10 דקות

  2. לאחר הלישה לחלק לשתי כדורים ולהתפיח כחצי שעה.

  3. בעזרת מערוך לרדד בצק אחד בעובי בינוני.

  4. בעזרת קלף או גלגלת פיצה לחתוך 5 חתכים.

  5. בכל חלק למלא בגבינת שמנת (אפשר להוסיף תוספות)

  6. לסגור כל חלק ולהדק הייטב.

  7. במרכז למרוח רוטב פיצה ולפזר מוצרלה.

  8. לאפות בתנור בחום 200 מעלות או בטאבון בחום רצפה 300 מעלות.


250 צפיות