סדנה להכנת בורקס פילו תפוח אדמה

עודכן ב: פבר 14

בורקס פילו קריספי בצורה קצת שונה ויפה מאוד במילוי תפוח אדמה ומלא בצל מטוגן כמו שאני אוהב.


זמן הכנה : 10 דקות

זמן אפייה: כ25 דקות

חום תנור: 180 מעלות

קושי: קל

מצרכים

בצק פילו

שמן למריחה

4 תפוחי אדמה מבושלים

2 בצלים גדולים קצוצים מטוגנים

מלח

פלפל

שום

לציפוי

ביצה

שומשום



הוראות הכנה

לחמם תנור ל180 מעלות.

לשים את תפוח האדמה הבצל והתבלינים בקערה ולמעוך ע"י מזלג.

לפתוח את דפי הפילו ולחתוך אותם לשתיים.

לקחת את הדף הראשון למרוח בשמן או חמאה.

להניח כף גדושה של התפוחי האדמה ולאסוף את הבצק לצורת פרח.



להניח על ניר אפיה.

למלא את תבנית האפייה בבורקסים.

למרוח בזהירות בביצה ולפזר מעט שומשום.

לאפות כ25 דקות עד שהבורקסים שחומים ויפים.

ניתן לשמור במקרר ולחמם שוב בתנור.

בתאבון.





לאחר

רוצים קבל את המתכון הבא לפני כולם?

כנסו ליוטיוב ולחצו "הרשמה למנוי"

© כל הזכויות שמורות לרביב שגיב 2021