סדנה להכנת בורקס פילו גבינה בסגנון יווני

עודכן ב: פבר 14


היוונים אוהבים מאוד בצק פילו והם מכינים ממנו הרבה מאפים מלוחים ומתוקים.

הבורקס שנראה כמו פרח מקסים, טעים ופריך מאוד והכי חשוב קל מאוד להכנה (כמו שהיוונים אוהבים)



זמן הכנה : 10 דקות

זמן אפייה: כ20 דקות

קושי: קל מאוד


מצרכים

בצק פילו

300 גרם גבינת ריקוטה או גבינה לבנה

200 גרם גבינת פטה

כוס גבינה צהובה מגורדת

שמן לשימון הדפים

לקישוט:

ביצה

שומשום


הוראות הכנה

לחמם תנור ל180 מעלות במצב טורבו

  1. לערבב את כל הגבינות יחד.

  2. לפתוח דף של בצק פילו, למרוח בשמן

  3. לשים על הדף כף גדושה של תערובת הגבינה ולסגור לצורת פרח (ראו סרטון)

  4. להניח את הבורקסים על נייר אפייה, למרוח בביצה ולפזר מעט שומשום.

  5. לאפות כ 20 דקות עד שהבורקסים זהובים.




153 צפיות

רוצים קבל את המתכון הבא לפני כולם?

כנסו ליוטיוב ולחצו "הרשמה למנוי"

© כל הזכויות שמורות לרביב שגיב 2021