בורקס גבינה טורקי

אחרי הבורקס תפוח אדמה הגיעה הזמן לבורקס גבינה טורקי.

קבלו מתכון טעים טעים לבורקס גבינה טורקי מושלם.

מצרכים:

לבצק

  • 4 כוסות קמח

  • כוס וחצי מים

  • כף חומץ

  • כף מלח

  • כפית סוכר.

למילוי הגבינות

  • כל הגבינות שיש לכם בבית, גבינה צהובה, גבינה לבנה, בולגרית וכו...

  • ביצה

  • מלח

  • פלפל

לקישוט

שומשום



הוראות הכנה

בקערת המיקסר לשים את כל חומרי הבצק וללוש עשר דקות.

לאחר הלישה לחלק את הבצק לכדורים בגודל בינוני (בערך 80 גרם)

לשים את הכדורים בקערה ולמלות אותה בשמן.

לתת לבצק לנוח בשמן כשעה.

להכנת מילוי הגבינות, לערבב יחד את הגבינות להוסיף ביצה, מלח ופלפל לפי הטעם.

לאחר שהבצק נח כשעה, לרדד את הבצק בין 2 ניירות אפייה לעלה דק דק, לשים מתערובות הגבינות ולגלגל.

להניח כל בורקס על תבנית אפייה ונייר אפייה.

לחמם תנור ל 180 מעלות במצב טורבו.

למרוח כל בורקס בביצה ולפזר מעט שומשום, לאפות כחצי שעה עד שהבורקסים מוכנים.



פוסטים אחרונים

הצג הכול