רוצים לאפות יחד?

היי, שמי רביב ואני שף המתמחה בעיקר בתחום האפייה, במסגרת הסדנאות נכין יחד עוגות, עוגיות ולחמים טעימים ונלמד טכניקות הכנה מסוגים שונים צעד אחר צעד בתוך המטבח שלכם.

מדוע לשלם על סדנאות?

רוב המתכונים ברשת כיום ממומנים ע"י חברות כאלו ואחרות ובעצם הם סוג של פרסומת למוצרים, אני רוצה להיות "נקי" וללמד אתכם לאפות מבלי לדחוף פרסומות ולכן דמי המנוי הוא סמלי בלבד.

למה דווקא סדנאות מוקלטות? לא עדיף סדנה פרונטלית?

כשאתם באים לסדנה רגילה אתם משתמשים בחומרי גלם מסוימים, נעזרים בכלים שלא בהכרח יש לכם בבית ולעתים כשמתחשק לכם לעשות את מה שלמדתם בבית , זה לא תמיד פשוט כמו שחושבים.

זו הסיבה שדווקא למידה מתוך המטבח בפרטי שלכם, בסביבת העבודה שלכם, היא מעמיקה והרבה יותר מלמדת וקלה.

אני מאמין מאוד בלמידה במרחב שלכם ובזמן שנוח לכם  וחושב שדווקא לסדנאות מוקלטות יש יתרון עצום על סדנאות פיזיות.

Unknown.png