Kneading Dough

קורס אפייה

קורס אפייה של 8 מפגשים שבועיים. (כל מפגש כ-3 שעות)

המשתתפים בקורס האפייה יעברו קורס מעשי המקיף את נושאי האפייה הביתית.

נלמד שיטות עבודה בסיסיות ומורכבות ויישמו אותן על חומרי גלם איכותיים.

קורס בקבוצה קטנה ואישית של 8 משתתפים בלבד בסטודיו מאובזר ונוח.

חנייה ללא תשלום.

ניתן לחלק ל-4 תשלומים ללא רבית.

סיליבוס הקורס

  • מפגש ראשון

עוגות שמרים

נלמד על חומרי הגלם, סוגי הבצקים השונים, נכין יחד עוגת שמרים שוקולד (קראנץ), סינבון בציפוי משגע, ועוגת שמרים שושנים.

  • מפגש שני

לחמים

נלמד על סוגי הקמחים והשימוש בהם, סוגי מחמצות וזמני התפחה.

נכין יחד לחם אגוזים, לחם מחמצת, ולחם דגנים.

  • מפגש שלישי

בצק פריך

נלמד ונעשה יחד בצק פריך מושלם, נכין עוגיות תמרים מגולגלות, עוגיות חמאה וסהרוני שקדים.

  • מפגש רביעי

עוגות פאי

נלמד כיצד לעשות אפייה עיורת לבצק פאי, נכין פאי שוקולד ופאי אגוזים וקרמל מלוח.

  • מפגש חמישי

אפייה בטאבון

נלמד על סוגי הטאבונים, נכין ונאפה יחד פיצות בטאבון, קאדה כורדי, קלצונה ופוקצ'ות .

  • מפגש שישי

לחמניות

נכין יחד לחמניות המבורגר, לחמניות קשר, לחמניות מקמח מלא וזיתי קלמטה ולחמניות דגנים.

  • מפגש שביעי

עוגות בחושות

נכין יחד עוגת שיש, עוגת שוקלד ועוגת אלפחורס, נלמד כיצד לאפות נכון עוגות בחושות ושילובי חומרים.

  • מפגש שמיני

פרויקט גמר

המשתתפים בוחרים מתכון ומתמודדים עימו מתחילת ההכנה ועד סופה. זו הדרך שלנו להבהיר לתלמיד דרך חווייה של התמודדות, עד כמה למד והעצים את הביטחון העצמי שלו באפייה והתמודדות עם תהליכי הכנה מורכבים.

זוהי גם מסיבת הסיום והפרידה שלנו מהקורס.

הנחיות התו הירוק

כל אדם נדרש בהצגת תו ירוק בתוקף או בדיקת קורונה שלילית שבוצעה בטווח של עד 24 שעות שקדמו לסדנה

tav-yarok.png