Large Artichoke Pizza

סדנת אפייה בטאבון בייתי

בעבר הטאבון היה מרכז הבית, כיום הטאבונים חוזרים אלינו ובגדול.

ישנם טאבונים ניידים שניתן להפעיל אותם בכל מקום ולא חייבים גינה גדולה או מרפסת.

העבודה עם טאבון בייתי שונה מתנור רגיל ובסדנה נלמד כיצד לעבוד נכון עם הטאבון הבייתי, נכין יחד בצקים ונאפה פיצות, קלצונה, חצ'פורי ועוד מלא דברים טעימים.

  • סדנת שף מצומצמת עד 8 משתתפים.

  • משך הסדנה כ-3 שעות.

  • כל משתתף מקבל חוברת מתכונים.

מה בסדנה

  • נלמד על סוגי הטאבונים, ההבדלים, היתרונות והחסרונות, תפעול נכון וכלים נלווים.

  • סוגי קמחים והשימוש בהם לסוגי האפייה השונים.

  • סוגי מחמצות, סוגי בצקים ואופן ההכנה שלהם.

  • נלמד ונכין יחד בצק ישיר.

  • פיצות משלב פתיחת הבצק, הכנת הפיצה והאפיה הנכונה בטאבון.

  • נכין יחד חצ'פורי, קלצונה, קאדה ועוד מאפים.

  • הסדנה בליווי יין ובירה 

הנחיות התו הירוק

כל אדם נדרש בהצגת תו ירוק בתוקף או בדיקת קורונה שלילית שבוצעה בטווח של עד 24 שעות שקדמו לסדנה

tav-yarok.png