Large Artichoke Pizza

סדנת אפייה בטאבון

מוזמנות ומוזמנים להצטרף אליי לסדנת אפייה בטאבון, סדנה כייפית וקלילה... ותזכרו שגם אחרי הסדנה אני נשאר איתכם ועוזר לכם כי שהסדנה מסתיימת היא בעצם רק מתחילה :)

בעבר הטאבון היה מרכז הבית, כיום הטאבונים חוזרים אלינו ובגדול.

ישנם טאבונים ניידים שניתן להפעיל אותם בכל מקום ולא חייבים גינה גדולה או מרפסת.

העבודה עם טאבון שונה מתנור רגיל ובסדנה נלמד כיצד לעבוד נכון עם הטאבון, נכין יחד בצקים ונאפה פיצות, קלצונה, חצ'פורי ועוד מלא דברים טעימים.

  • סדנת שף מצומצמת עד 8 משתתפים.

  • משך הסדנה כ-3 שעות.

  • כל משתתף מקבל חוברת מתכונים.

מה בסדנה

  • נלמד על סוגי הטאבונים, ההבדלים, היתרונות והחסרונות, תפעול נכון וכלים נלווים.

  • סוגי קמחים והשימוש בהם לסוגי האפייה השונים.

  • סוגי מחמצות, סוגי בצקים ואופן ההכנה שלהם.

  • נלמד ונכין יחד בצק ישיר.

  • פיצות משלב פתיחת הבצק, הכנת הפיצה והאפיה הנכונה בטאבון.

  • נכין יחד חצ'פורי, קלצונה, קאדה ועוד מאפים.

  • הסדנה בליווי יין ובירה 

סדנאות מלאות

5/8/21 רמת השרון

10/8/21 מבועים

23/8/21 מודיעין

* הסדנה מתקיימת בהתאם להנחיות משרד הבריאות (מתכונת קורונה) הרבלנטיות ביום הסדנה. יש להגיע חבושים במסכה. 

* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות.

* במהלך הסדנה תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.

* מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.

* במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות.

* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות. לרביב שגיב הזכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת.

 * מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.

המלצות