Pasta Ingredients

סדנת פסטה

מוזמנות ומוזמנים להצטרף אליי לסדנת פסטה, סדנה כייפית וקלילה... ותזכרו שגם אחרי הסדנה אני נשאר איתכם ועוזר לכם כי שהסדנה מסתיימת היא בעצם רק מתחילה :)

סדנת פסטה, נלמד להכין סוגי פסטה בייצור עצמי, עבודה עם בצק ומכונת פסטה ידנית שניתן ליישם גם בבית.

נשתמש בקמח פסטה איטלקי איכותי, נרדד את בצק הפסטה לעלי לזניה, ניצור פסטה טליאטלה בשלושה צבעים ונכין קנלוני במלית גבינות.

אי אפשר לחשוב על אוכל איטלקי בלי לדבר על פסטה .. 

  • סדנה שף מצומצמת עד 8 משתתפים.

  • משך הסדנה כ-3 שעות.

  • מקבלים חוברת מתכוני פסטה ורטבים.

* הסדנה מתקיימת בהתאם להנחיות משרד הבריאות (מתכונת קורונה) הרבלנטיות ביום הסדנה. יש להגיע חבושים במסכה. 

* משך הסדנה: כ- 3 שעות. במהלכה יינתנו הסברים על כל המנות.

* במהלך הסדנה תיהנו מטעימות נדיבות מהמנות שהוכנו. הטכניקות שלמדתם, הטיפים והמתכונים - שלכם לתמיד.

* מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף.

* במידה ולמשתתף בסדנה ידוע על אלרגיה לסוג מזון מסוים, אנו ממליצים לפנות למנהל הסדנאות.

* ביטולים: תוכלו לבטל השתתפות בסדנה עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות. לרביב שגיב הזכות לבטל סדנה בשל מיעוט חריג של נרשמים וזאת עד 48 שעות לפני מועדה, כולל יידוע כל המשתתפים ומתן אפשרות הרשמה לסדנה אחרת.

 * מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, סויה ועוד.

המלצות

  • סדנת פסטות ב 12/9/21 בשעה 18:00 בתל אביב, חנייה ללא תשלום

     

    320 שקלים חדשים