Pasta Ingredients

סדנת איטליה הקטנה

הסדנה, המביאה את מיטב מנות המטבח האיטלקי, עושה שימוש בקמח איטלקי ובחומרי גלם איכותיים ביותר.

כל זאת כדי שתוכלו ליהנות מחוויה שלמה של הכנה (כולל רידוד במכונת פסטה), למידה, בישול ואכילת המנות שיוכנו על ידכם.

  • סדנה שף מצומצמת עד 8 משתתפים.

  • משך הסדנה כ-3 שעות.

  • מקבלים חוברת מתכונים

תפריט הסדנה:

  • פיצה איטלקית בטאבון​

  • רביולי גבינות

רביולי במילוי 4 גבינות ברוטב שמנת פטריות

  • ריזטו פטריות

רזיטו מושלם עם פטריות ופרמז'ן

  • ניוקי ערמונים

ברוטב חמאה, בזיליקום וגבינה בולגרית

 

  • סלט קפרזה

סלט עגבניות ומוצרלה

  • פנקוטה פירות יער לקינוח

הנחיות התו הירוק

כל אדם נדרש בהצגת תו ירוק בתוקף או בדיקת קורונה שלילית שבוצעה בטווח של עד 24 שעות שקדמו לסדנה

tav-yarok.png