raviv-big.png

יעוץ קולנרי עסקי

שמי רביב שגיב, לאחר קריירה של 25 שנים כבעלים של ברים, בתי קפה ומסעדות וידע אקדמי כמרצה במכללה הקולנרית Be Chef וברשת 4Chef, מלווה עסקי בעמותת קרן שמש המלווה יזמים צעירים.

הניסיון העצום שצברתי במהלך השנים בתחום, מאפשר לי לנווט כל עסק בעולם המסעדנות לצמיחה והגדלת הרווחיות.

אני  בונה עם בעלי העסקים (גם לעסקים קיימים, וגם לפני הקמת עסק חדש) תכנית אסטרטגית ועוזר לבעלי העסקים לנהל את העסק ביעילות במקום שהעסק ינהל אותם וכאן כבר מתחיל השינוי האמיתי.

אם אתם מאמינים בפוטנציאל של העסק וצריכים יד מכוונת, אשמח שניפגש ונראה איך אנחנו מביאים את העסק לצמיחה ומשפרים את השורה התחתונה.

יעוץ קולנרי עסקי

ייעוץ קולנרי עסקי, למה צריך את זה?

הרבה שפים, טבחים ובעלי מקצוע יודעים להכין אוכל טעים ומאוד מוכשרים, אבל האם הם יודעים לנהל עסק?

התשובה פשוטה מאוד ולצערי יכולה להיות מאוד כואבת כלכלית והיא ממש לא, אין קשר בין הדברים והרבה מאוד מעסקי המזון פשוט מפסידים המון כסף (ותאמינו לי זה קל להפסיד בעסק הזה).

כחלק מהעבודה שלי בתחום ייעוץ למסעדות אני פוגש הרבה מאוד בעלי מסעדות, חלקם יזמים, חלקם חובבי בישול ובניהם גם שפים מתחילים ומנוסים כאשר כולם חולקים את אותה הבעיה, שלנהל עסק בתחום המזון זה כאב ראש אחד גדול.

עבודה מטורפת, השעות לא שעות והכסף הולך ונעלם לו בלי להבין איך, ולמרות הכל הם לא רוצים לוותר על החלום ולכן החליטו להיעזר בייעוץ מקצועי לתחום המורכב הזה.

הרבה שפתחו מסעדה או בית קפה ואחרי כמה חודשים הבינו עד כמה העסק הזה מורכב ונאלצו לאחר כמה חודשים לסגור ויש כאלה שתוך כדי תנועה הבינו שכדאי שיהיה להם מישהו להתייעץ אתו, מישהו שיכוון אותם לעשות את הדברים הנכונים.

מה הכונה?

הכוונה מאוד פשוטה, לקחת את המסעדה, בית הקפה צעד אחד קדימה לשיפור הרווחיות וצמיחה עסקית.

לבנות תפריט נכון, לדעת לחשב פוד קוסט, ניהול עובדים נכון וניהול אישי נכון.

המטרה שלי לא להגיד לכם לעשות ככה וככה ולקבל החלטות בשבילכם, המטרה שלי לכוון אותכם לקבל החלטות נכונות אבל בסופו של דבר ההחלטות הם שלכם בלבד.

 

אני במרחק ווצאפ אחד מכם, אז צרו קשר 

Unknown.png